Heytech

ZWEMBADENTECHNIEK


EVA Optic | LED sportcentrum- en zwembadverlichting

LED verlichting opent een wereld aan mogelijkheden voor zwembaden…

EVA Optic is de enige fabrikant van LED verlichting met een compleet assortiment dat specifiek werd ontwikkeld voor zwembaden en sportaccommodaties. Bij de ontwikkeling van onze sporthal- en zwembadverlichting wordt bij uitstek rekening gehouden met de strenge eisen m.b.t. warmte, vocht en chloordampen. De kwaliteit van EVA Optic verlichting is ongeëvenaard omdat wij geen concessies doen op de kwaliteit van zowel productonderdelen als het eindproduct.

LED zwembadverlichting voor nieuwbouw en renovatie projecten

EVA Optic LED verlichting wordt in zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van bestaande zwembaden en sportaccommodaties ingezet. Door de enorme flexibiliteit van de producten en de mogelijkheid voor maatwerk oplossingen is er een wereld aan mogelijkheden voor iedere accommodatie. Of het nu gaat om een klasse I internationaal wedstrijdbad waarbij hoge lichtwaardes centraal staan, of een recreatiebad waar een compleet licht kleurenspektakel (onder en boven water) op het verlanglijstje staat. EVA Optic heeft hoge kwaliteit LED verlichting voor iedere accommodatie.

Eisen en normen zwembadverlichting

Vanuit de KNZB, NOC-NSF, FINA en in de standaard NEN/EN-12193 worden hoge eisen gesteld aan verlichting in zwembaden en sportaccommodaties. Niet alleen op het gebied van de te halen lichtwaardes, maar ook de ophangsystemen zijn een belangrijk punt van aandacht bij verlichting in zwembaden. Met EVA Optic’s LED zwembadverlichting kunnen alle vereiste lichtwaardes worden behaald, zelfs voor Olympische accommodaties! Ook de ophangingen van EVA Optic LED verlichting voldoen aan de eisen zoals vastgesteld in de “Praktijkrichtlijn voor inspectie en onderhoud van (ophang)constructies, bevestigingsmiddelen en voorzieningen in overdekte zwembaden (2004)” van het Ministerie van VROM/NCC/TNO.

Bezoekers totaal: 142731