Heytech

ZWEMBADENTECHNIEK

Keramisch privé zwembad


Een keramisch privé zwembad van Aquapoolz® combineert kwaliteit en stijl met gebruiksgemak en duurzaamheid. Aquapoolz® weet deze kernwaarden perfect samen te voegen.
Door de toepassing van Ceramic en Crystalite technologie zijn de experts van Aquapoolz® erin geslaagd absolute topkwaliteit in keramische privé zwembaden waar te maken.
Het snel te monteren (binnen 14 dagen) en onderhoudsvriendelijke keramische zwembad van Aquapoolz® is van zeer hoog niveau, niet alleen met betrekking tot kwaliteit maar ook als het gaat om veiligheid. Een keramisch privé zwembad van Aquapoolz® heeft een gepatenteerde Crystalite® toplaag. Een zwembadafdekking (opgebouwd uit hoogwaardige lamellen) completeert uw zwembad op stijlvolle wijze.

Modellen keramisch privé zwembad
Een privé zwembad van keramiek is verkrijgbaar in crystalite blue, silver mist en in graniet.
De keramische zwembaden zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

AC1080 4,00 m x 10,80 m
AC0820 4,00 m x 8,20 m
Garanties op uw Aquapoolz® keramisch zwembad
Een privé zwembad schaft u doorgaans slechts eenmaal in uw leven aan. Onbezorgd genieten is dan ook het uitgangspunt. Geen zorgen over verkleuring, slijtage of breuk. Aquapoolz® vindt: superieure kwaliteit verdient zekerheid. Onze ISO 9001 gecertificeerde keramische zwembaden ondergaan constante kwaliteitscontroles door een uitgebreide technische staf. Daarom biedt Aquapoolz® u zonder voorbehoud de beste garantie op de keramische zwembaden:

20 jaar volledige structuurgarantie
20 jaar aflopende osmosegarantie
10 jaar aflopende Crystalite® garantie


Bezoekers totaal: 141195