Heytech

ZWEMBADENTECHNIEK

Epoxy-acrylaat zwembaden


De epoxy-acrylaat zwembaden Aquapoolz® dragen de modelnaam ‘Bliz’. Dit type privé zwembad combineert op vanzelfsprekende wijze kwaliteit, genot, stijl, comfort, energiebesparing en duurzaamheid.
De met glasvezel versterkte epoxy-acrylaat zwembaden zijn van absolute topkwaliteit en bieden ongeëvenaarde stevigheid en flexibiliteit. Bovendien heeft het materiaal een zeer hoge isolatiewaarde. Deze Aquapoolz® privé zwembaden zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam. Met een privé zwembad in epoxy-acrylaat profiteert u decennia lang optimaal van de geneugten van een zwembad in de tuin.

Kies de ideale afmeting voor uw privé zwembad
Aquapoolz® produceert epoxy-acrylaat zwembaden met een stijlvolle scharnierende trap, waaronder de afdekking is geïntegreerd. Deze sierlijke en functionele inlooptrap doet tevens dienst als zitbank. De baden hebben een geïntegreerde inbouwschacht, zodat u eenvoudig een zwembadafdekking in uw zwembad kunt toepassen, voor absolute veiligheid bij uw zwembad.

Alle type Bliz zwembaden van Aquapoolz® hebben een trap voorzien van antislip. De baden zijn rechthoekig van vorm, waardoor u van een optimaal zwemoppervlakte profiteert. Aquapoolz® biedt deze zwembaden in vijf verschillende afmetingen; de breedte van elk epoxy-acrylaat privé zwembad is vier meter, de lengte varieert van zes tot en met tien meter. De diepte van de Aquapoolz® Bliz privé zwembaden is anderhalve meter.
>> lagenopbouw Blizbad

De unieke eigenschappen van epoxy-acrylaat maken het mogelijk de zwembaden zeer snel te installeren. U kunt al binnen twee weken genieten van uw eigen privé zwembad van absolute topkwaliteit, voor jarenlang comfortabel zwemgenot.

Garanties op uw Aquapoolz® epoxy-acrylaat zwembad
Een privé zwembad van epoxy-acrylaat is zeer duurzaam. Aquapoolz® werkt alleen met de beste materialen, zodat u decennia lang onbezorgd van uw privé zwembad kunt genieten. De gekleurde materialen zijn getest door de Duitse TÜV NORD testlaboratoria op osmose en uitbleken van de gekleurde oppervlakten. Wij geven zonder voorbehoud de volgende garanties op uw epoxy-acrylaat Aquapoolz® zwembad:

20 jaar garantie op dichtheid van het laminaat van de bassinconstructie
10 gaar garantie tegen het ontstaan van bobbels en delaminaties binnen de bassinconstructie
5 jaar garantie tegen gebreken aan inbouwdelen

Bezoekers totaal: 139835